NetDay arriba a Andorra per promoure l’intercanvi i l’esperit innovador

Amb l’obertura econòmica com a escenari de fons i amb l’objectiu de fomentar la interrelació entre diversos sectors de la societat andorrana, NetDay es prepara per aterrar a Andorra amb una ponència exclusiva de l’esportista i broker Josef Ajram. A través de diverses activitats, l’organització vol fomentar un ‘canvi de mentalitat’ en els assistents i descobrir l’ampli ventall de possibilitats que s’obre amb la nova Andorra.

Després de classificar-se com a finalistes al concurs per emprenedors Youth Madrid, els fundadors de NetDay es preparen per posar en pràctica el seu projecte a Andorra. La idea, segons explica un dels organitzadors de l’esdeveniment al Principat, David Tiago, és crear un espai comú on es trobin empresaris, tècnics, universitaris i emprenedors amb l’objectiu de reflexionar sobre el ventall de possibilitats que oferirà l’obertura econòmica en els diferents àmbits. ‘Volem dinamitzar i crear activitats perquè la gent tingui idees’, explica Tiago.

El NetDay, previst per al 9 de març, és gratuït i inclou activitats diverses dins del seu programa. La primera és una taula rodona que porta per títol Esport i empresa dins del marc d’Andorra i que comptarà amb la participació de tres professionals del Principat, dels sectors de l’empresa, l’esport i el Govern. Tenint en compte el gran nombre d’esdeveniments d’esport de neu que s’organitzen a Andorra i el pes d’aquest en les empreses del país, els organitzadors de la jornada van considerar que era una bona aposta ajuntar esport i empresa. Per exemple, segons indica Tiago, la taula rodona abordarà què suposarà l’obertura econòmica per a les empreses esportives i quines barreres tenen aquestes per organitzar campionats d’esquí a l’exterior.

Tot i que els participants no estan tancats, el responsable de NetDay a Andorra reconeix que han establert contactes amb esportistes com Albert Llovera o Cyril Despres i busquen implicar el cap de màrqueting d’alguna estació d’esquí, de Viladomat Esports, algun ministre i gent de la universitat.

El segon acte és una ponència de l’esportista i broker a la borsa de Barcelona i a la de Madrid, Josef Ajram. Es tracta d’una conferència exclusiva, ja que Ajram no ha pres part en cap altre NetDay organitzat a Espanya. Segons Tiago, es barreja economia i empresa i esport, ja que comparteixen valors com el sacrifici, la constància, la dedicació, etc.

Des de l’organització expliquen que volen portar ‘miralls’, gent que s’ha fet a ella mateixa, que han creat la seva empresa i que han tingut ‘cert èxit’, amb els quals els emprenedors es puguin emmirallar, explica Tiago. Així, els assistents al NetDay podran compartir tant amb Ajram com amb la resta de participants les seves idees de negoci i els seus dubtes per resoldre’ls en aquest espai de trobada.

De moment, la resposta de les entitats a qui han demanat col·laboració és bona i, un cop passades les festes, centraran el seu objectiu en aconseguir patrocinadors. La previsió és organitzar el primer NetDay el 9 de març al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, però l’objectiu és poder fer dues ponències cada any al Principat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *