nespresso
Nespresso, pioner i líder mundial al mercat de cafè en càpsules de la més alta qualitat, ha inaugurat una nova Boutique Nespresso a Andorra. La Boutique, situada al centre comercial de major afluència a Andorra, Illa Carlemany, tindrà un ampli horari comercial: de dilluns a dijous de 10 a 20.30 hores, divendres i dissabte de 10 a 21 hores i, per donar un major servei als Socis de Club Nespresso andorrans, també obre els diumenges de 10 a 20 hores.

La Boutique Nespresso d’Illa Carlemany és la Boutique número 63 que Nespresso obre a Espanya i Andorra, un pas més en la política d’accessibilitat de Nespresso que vol apropar cada dia més l’experiència del cafè perfecte als seus Socis del Club. De fet, Espanya és el mercat amb la major xarxa de Boutiques Nespresso del món amb gairebé un 20% del total.

La Boutique de Illa Carlemany compta amb 82m2 i 6 especialistes en cafè que assessoraran al client sobre els cafès que més s’adeqüin als seus gustos i necessitats. El disseny de la novaBoutique de Nespresso a Andorra divideix l’espai en zones específiques, com la Galeria de Màquines i Els Collections que ofereixen als visitants l’oportunitat de descobrir els últims llançaments de la marca i els seus productes: des de l’àmplia varietat de màquines fins a l’última col·lecció d’accessoris.

La Zona Grands Crus permet conèixer les varietats més a fons i a l’Àrea de Degustació i Tast, que té una dimensió de 6m2, els Socis del Club Nespresso poden relaxar-se provant alguns dels millors cafès del món procedents dels nou països amb els quals treballa Nespresso com L’Índia, Guatemala, Colòmbia, Brasil, Kenya o, el recentment incorporat, Etiòpia. En el seu afany per oferir als seus Socis una qualitat sostenible, la Boutique disposa d’un Àrea de Reciclatge, en el qual els clients podran dipositar les seves càpsules usades per al seu posterior tractament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada