El  2n Concurs Carnet Jove de microrelats que organitza el Carnet Jove Andorra amb la col·laboració de l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques del Govern d’Andorra, del col·lectiu Portella i del Centre de la Cultura Catalana, ha rebut 41 microrelats de joves d’entre 12 i 30 anys.

El jurat, format per Inés Sánchez, Cap d’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques, Júlia Fernández, Roser Suñé i Txema Díaz, tots tres del col·lectiu Portella, Elena Arnada, Arnau Colominas, Director de El Periòdic d’Andorra i Maria Cucurull del Centre de la Cultura Catalana, han decidit deixar desertes les categories de menors i atorgar els premis en la categoria de 18 a 30 anys.

Així doncs, Nerea Iglesias ha estat la guardonada en aquesta segona edició del Concurs amb un premi de 250 €. El jurat ha destacat la qualitat expressiva, l’habilitat per desenvolupar una petita trama i la bona presentació de l’obra.

El jurat també ha decidit atorgar dos accèssits. En Joan Llúis Armengol i la Victoria Tico s’enduran un val ofert per l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques del Govern d’Andorra per bescanviar en una llibreria del país. Del primer, el jurat ha posat en relleu la originalitat i el gir final de l’obra. En referència a l’obra de la Victoria Tico, el jurat ha subratllat la construcció que recorda a la d’un conte oral.

Tant l’organització com els integrants del jurat valoren molt positivament la participació i encoratgen a que els joves treballin encara més l’escriptura.

Els tres relats premiats es poden llegir al web del Carnet Jove Andorra (www.carnetjove.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada