Nerea Fernandez, 2a al Campionat d’Espanya de boardercross

Fernandez a la segona posició del podi del Campionat d'Espanya de Boardercross 2022
Fernandez a la segona posició del podi del Campionat d’Espanya de Boardercross 2022 (FAE)

Les corredores de l’Andorra Freestyle Club AFC, Nerea Fernandez i Elia Pascuet, van participar el passat cap de setmana als Campionats Nacionals d’Espanya absoluts FIS i Infantil de boardercross, respectivament. Va ser a l’estació de Baqueira Beret on van assolir la 2a posició absoluta Fernandez i la 5a de les U15 per a Pascuet.

En categoria U15, Elia Pascuet es va classificar per les semifinals amb el segon millor temps. En les semis, quan anava en primera posició, va caure, però després a la petita final va aconseguir la victòria, certificant així la 5a posició.

En categoria absoluta, Nerea Fernandez va ser segona després d’aconseguir el millor temps de la fase classificatòria, i després d’una posterior competició molt sòlida. L’andorrana va passar a la final i va assolir una espectacular 2a plaça.