aectats bpa 1

200 afectats per la crisi de BPA s’han aplegat en una plataforma que pretén esdevenir un interlocutor vàlid amb les administracions i organismes que controlen l’afer i obtenir informació. Asseguren que necessiten saber el perquè de les decisions preses i la situació real del banc per sortir de la desconfiança i la inseguretat en la qual es troben. Les accions judicials no es descarten però no són ara per ara l’objectiu. En deu dies es volen reunir amb el Govern i l’INAF.

La plataforma d’afectats per la intervenció i el bloqueig de BPA vol coordinar i tutelar els interessos de les 200 persones que ara per ara en formen part i convertir-se en un interlocutor vàlid per organismes i administracions. El seu principal objectiu és aconseguir informació per mantenir la paciència i la confiança que se’ls demana.

Anna Solé, l’advocada impulsora de la plataforma ha explicat que els membres de la plataforma són gent del país, la majoria professionals i petits estalviadors. Diu que no prejutgen el que s’ha fet fins ara però assegura que la gent està perduda i desorientada. Solé no descarta accions judicials a posteriori. De moment, en dues setmanes es presentaran en societat i demanaran reunir-se amb el Govern i l’INAF. La plataforma disposa d’un perfil de Facebook i dilluns posarà en marxa una pàgina web per aconseguir més adhesions. Creuen que poden arribar al miler de persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada