Neix la Gran Rifa Magna amb una cistella valorada en 200.000 euros

A un preu de 5 euros per butlleta, i 100.000 butlletes emeses, ha nascut la Gran Rifa Magna que ofereix com a premi una cistella amb un contingut valorat en 200.000 euros. Cotxes, motos, viatges i xecs per gastar en les botigues de Vivand són alguns dels obsequis que s’ofereixen en aquest sorteig que s’atorgarà amb el número que coincideixi amb el primer premi de la Lotería espanyola el 5 de gener. Dels 5 euros de cada butlleta, 10 cèntims es destinaran a Unicef. 

El sorteig de la rifa la Magna compta amb una cistella amb un contingut valorat en 200.000 euros. Amb articles per un valor de 170.000 euros, xecs regal valorats en 30.000 a gastar en els comerços adherits a l’Associació de comerciants de VIVAND, un cotxe Mercedes GLE 350 D, un Mercedes CLASE A pack AMG exterior, una Moto BMW C 650, un val de 8.000€ per a viatges o un de 3.000€ per a carburant és el contingut de la cistella de Magna, la Gran Rifa d’Andorra que promou la Societat Som4 SL. 

Un total de 100.000 butlletes a un preu de 5 euros és el sorteig que amb la voluntat de promocionar el comerç d’Andorra ha engegat aquesta societat. Dels cinc euros de cada butlleta, 10 cèntims es destinaran a UNICEF.

Després del primer dia de vendes, la gran rifa d’Andorra compta amb unes tres-centes butlletes venudes i segons una de les promotores, Núria Zafra, “esperem que sigui abundant tenint en compte el flux de vianants” que transcorren pel Vivand. De fet, un estand en aquesta avinguda es mantindrà fins a finals d’agost per promocionar el sorteig.

Les butlletes es poden comprar a totes les botigues adherides a l’associació de comerciants de Vivand, en aquest estand de Magna, i a les nits de Vivand. A banda, els promotors compten amb la web www.rifalamagna.com on es poden comprar les butlletes i les persones interessades poden escollir els dos darrers dígits de la butlleta.

El sorteig de la Gran Rifa tindrà lloc el dia 6 de gener de 2017 i el guanyador serà la persona que tingui el mateix número que el primer premi de la Lotería del Niño, de la Loteria espanyola. El període de participació clourà el dijous dia 5 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.