taxiFer cua al punt d’informació de l’aeroport ja no serà necessari. L’aplicació mòbil Cabmix arriba a Espanya per permetre als viatgers traslladar-se al centre urbà amb un mitjà tan còmode com el taxi a un preu raonable. Com? Trobant amb qui compartir-lo.

Amb l’app Cabmix, l’usuari pot connectar-se a Facebook i trobar algú que arriba al mateix aeroport a la mateixa hora per compartir taxi fins al centre de la ciutat. Tots dos passatgers es troben a la parada de taxis de l’ aeroport i comparteixen el cost del trajecte, viatjant còmodament per un preu més econòmic.

Aquesta iniciativa tecnològica sorgeix de la voluntat d’optimitzar els recursos que l’ ciutadans té a la seva disposició en el dia a dia, contribuint al consum col•laboratiu i sostenible, més eficient i responsable.

“Ara la gent pot arribar a les seves destinacions en una manera còmoda. A més, portem més gent als taxis i els ajudem a esperar menys temps a l’aeroport”, explica Ayham Shakra, fundador de Cabmix.

Cabmix, que ja es pot descarregar per Android a Google Play i aviat estarà també disponible per a iPhone, permet pagar mitjançant la forma de pagament PayPal a l’altre viatger, en cas que un dels dos no disposi de diners en efectiu.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada