Els Sonets de Shakespeare, segona producció de Torb Teatre

Els integrants de la companyia pirinenca Torb Teatre ha començat aquesta setmana els assajos del que serà la seva segona producció. Com ja havia anunciat anteriorment la companyia, aquesta vegada el text serà d’un dels autors més influents i importants de la història del teatre: William Shakespeare. Tanmateix, no es tracta de cap obra teatral ja que el text escollit són Els Sonets.

Així doncs, Joel Pla i Maria Bosom deixen temporalment la temàtica pirinenca per endinsar-se en una temàtica universal. Els Sonets, són un recull de poemes que Shakespeare va escriure al llarg de la seva vida i que tenen com a enllaç comú l’amor en tots els seus vessants.

Torb Teatre espera repetir la fòrmula que li ha donat tant d’èxit a Obaga, el seu primer treball. I per això adapta als escenari una obra no teatral en un format molt reduït i sense gairebé necessitats tècniques. També repeteixen els actors i el músic Lluís Cartes com a triangle interpretatiu. La novetat en l’apartat artístic la trobem en la direcció que recau a mans de Cacu Prat.

Els assajos s’allargaràn fins a inicis de juny a Barcelona on també s’hi estrenarà l’obra.

 

TOTES LES NOTÍCIES