Naveguem més però la navegació és de menor qualitat

Clicant a la cerca d'internet
Recerca a la web

Una recerca duta a terme per SimilarWeb sobre la tendència d’ús online revela dades d’allò més interessants sobre l’ús de la xarxa actual. Segons aquest estudi que ha tingut en compte les 100 plataformes online més empleades que arrosseguen 223.000 milions de visites mensuals de mitjana, al 2019 es va incrementar en un 8% el trànsit web respecte a 2018. Així mateix, el temps que passem connectats a través del nostre telèfon intel·ligent també ha viscut un creixement en els últims 365 dies.

Des de 2017 el trànsit web mòbil ha viscut un augment del 30,6%, mentre que el trànsit a través de l’ordinador ha sofert una baixada del 3,3%.

Malgrat que naveguem més, el temps que passem en una pàgina web s’ha vist reduït en els últims tres anys. Segons SimilarWeb, si abans destinàvem 758 segons a visitar una plataforma online, actualment passem 709 segons.

D’aquesta manera podem afirmar que la qualitat del temps que passem a internet s’ha vist disminuïda. En aquest sentit, sembla interessant destacar que les plataformes online més afectades per aquest procés han estat els portals d’informació que han perdut globalment un 5,3% de les visites en l’últim any. Aquest retrocés ha estat en benefici d’altres pàgines del sector de la pornografia, les apostes, el menjar o les begudes

Per Tecnonews

TOTES LES NOTÍCIES