Naudi reconeix haver-se reunit amb Martí “per parlar d’aspectes de política nacional”


El  cap de Govern busca des de fa dies un substitut que pugui cobrir la plaça vacant de Jordi Alcobé. La intenció de Martí és reestructurar algunes carteres.

Uns canvis que podrien passar per recuperar el ministeri d’Economia i posar al capdavant de Funció Pública un alt funcionari. El nou ministre s’ocuparia de part de les antigues atribucions d’Alcobé, i d’altres les assumiria Jordi Torres, actualment al capdavant d’Ordenament Territorial.

El cap de Govern pensaria en polítics de l’òrbita liberal. El conseller liberal Carles Naudi d’Areny-Plandolit reconeix haver-s’hi reunit, però per parlar de “molts aspectes de política nacional”. També afegeix que la incorporació d’una persona del grup liberal liberal “passaria perquè Martí contestés a la nostra proposta”, en referència a la proposta de Liberals d’Andorra de formar un govern de concentració renovat com a solució a la crisi de BPA. 

El cap de Govern, Antoni Martí, ha descartat a RTVA que Carles Naudi sigui ministre i ha justificat la trobada per rebaixar la tensió al Consell General.