Naudi pregunta pel cost real de la passarel·la de l’Estadi Comunal

El conseller general per SDP, Víctor Naudi, ha presentat una bateria de cinc preguntes al Govern perquè s’expliquin els treballs de construcció d’un pas a diferent nivell per a vianants a la Carretera General 1 al davant de l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella.

En la motivació de les seves preguntes el portaveu d’SDP al Consell General recorda l’edicte publicat pel Govern el 6 de desembre del 2017 i l’adjudicació d’una ampliació dels treballs duta a terme el 26 de setembre del 2018 i ho contraposa amb les manifestacions del ministre d’Ordenament Territorial el dia 8 de novembre del 2018 davant el Consell General.

Davant del que apareix com una gran contradicció, el conseller Víctor Naudi vol saber quin ha estat el cost real final dels treballs de construcció del pas i quins treballs de manteniment caldrà fer en l’obra.

El portaveu d’SDP també vol saber quina institució es farà càrrec del manteniment de la infraestructura  i si s’ha establert algun conveni amb el Comú d’Andorra la Vella per aquesta qüestió.  Finalment, Víctor Naudi s’interessa per la qüestió de la seguretat. L’obra del pas a diferent nivell acumula un nombre important de despropòsits i incoherències del ministeri i per aquest motiu els progressistes demanem que el Govern informi per escrit de tot plegat.

TOTES LES NOTÍCIES