Naudi demana l’empara a Sindicatura perquè insti al Govern a facilitar la informació sol·licitada

Carles Naudi, conseller general del grup parlamentari liberal, ha presentat una demanda d’empara a Sindicatura perquè el Govern no ha respost una demanda d’informació del parlamentari. Naudi havia demanat informació sobre els terrenys on s’estudia construir una infraestructura per a grans esdeveniments.

Novembre passat, Carles Naudi va demanar a l’executiu que informés de forma exacta sobre els terrenys analitzats i estudiats per construir una infraestructura per a esdeveniments. La resposta del Govern va ser que, per un dret de reserva envers els propietaris, no s’informaria de les ubicacions fins que la decisió s’hagués pres.

Naudi s’ha mostrat disconforme amb aquesta resposta ja que al·lega que el que va presentar és una demanda d’informació i no una pregunta, com assegura el Govern. El conseller liberal afirma que ho va fer d’aquesta manera per garantir que el Govern presentés les dades, informes o documents que té al Consell General. Però al mateix temps aquesta demanda d’informació hauria garantit, segons Naudi, la preservació de dades que puguin afectar processos urbanístics.

Per aquest motiu, ha demanat l’empara a Sindicatura perquè insti al Govern a facilitar la informació sol·licitada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *