Naudi creu que el cap de govern no vol reconèixer la sanció del Constitucional sobre les competències

El portaveu parlamentari d’SDP, Víctor Naudi, ha formulat una pregunta, que el Govern haurà de respondre aquest dijous al Consell General, en relació al procés emprat pel Govern per tal de modificar, de pressa i corrents, la Llei 18/2017 del 20 d’octubre per adequar-la a la Sentència del Tribunal Constitucional que va declarar que disposicions essencials del text vulneraven la Constitució.

Víctor Naudi no comparteix la manera, precipitada i fosca, amb la qual Toni Martí pretén modificar la llei per a refer-se de la plantofada que li va etzibar el Tribunal Constitucional.

En la motivació de la seva pregunta el portaveu d’SDP al Consell General recorda que ara fa tot just un any el Govern havia volgut guardar les aparences fent a veure que associava les formacions polítiques amb representació al Consell General, al treball pràcticament enllestit que havien elaborat el Govern i els Comuns en la redacció dels projectes de Llei de modificació de la Llei Qualificada de transferències als Comuns i de la Llei de modificació de la Llei Qualificada de delimitació de competències dels Comuns. Va semblar que es buscava assolir un cert consens entre totes les parts.