L’afluència a Naturlàndia durant els mesos d’estiu va augmentar al voltant d’un 5% en relació a la mateixa temporada de l’any anterior. A l’agost i al setembre la xifra de clients que van passar pel parc va ser similar, però va ser al juliol quan es van viure els augments més considerables, ha explicat la directora comercial de Naturlàndia, Vicky Grau. D’altra banda, i pel que fa a aquesta temporada d’hivern, ha començat amb bon peu ja que la nevada del novembre ha permès obrir durant el pont de la Puríssima la totalitat dels quilòmetres de pistes d’esquí de fons. A més, i tenint en compte que Setmana Santa cau ja a l’abril, “esperem allargar al màxim la temporada d’hivern i oferir més dies d’esquí que l’any passat”, ha afegit Grau.

Problemes financers i de personal a part, Naturlàndia segueix atraient un important volum de visitants a les seves instal·lacions. Així ho ha explicat la directora comercial del parc d’aventures, Vicky Grau. L’estiu es va tancar amb “una mica més d’afluència” que l’any anterior per les mateixes dates, i es calcula que l’increment va ser de prop del 5%. Va venir motivat, ha ressaltat Grau, pel bon comportament dels visitants al mes de juliol. “L’agost ha estat molt bo, però ja ho va ser l’any passat”, i igual va passar al setembre. En canvi al juliol, Naturlàndia es va veure beneficiada per l’increment de visitants en línies generals a tot el país. Grau ha celebrat “els esforços amb esdeveniments com el Cirque du Soleil que fa Andorra Turisme”, que fan que vingui més gent a Andorra, i per tant també a Naturlàndia.

Pel que fa a aquesta temporada d’hivern, s’ha començat molt bé ja que s’han pogut obrir totes les activitats de neu gràcies a la nevada de finals de novembre, i al fred, el qual ha permès fabricar neu artificial i acabar de cobrir les parts on toca més el sol. Els 15 quilòmetres de pistes d’esquí de fons ja estan operatius, fet que està beneficiant molt l’afluència també per al pont de la Puríssima. Des del parc “estem contents” amb l’inici, i tenint en compte que la Setmana Santa cau a l’abril, “esperem allargar al màxim la temporada d’hivern i oferir més dies d’esquí que l’any passat”.

Tornant al pont, “està anant molt bé”, ha assegurat Grau, de manera que els tres primers dies (dilluns, dimarts i dimecres) “hem tingut l’afluència d’un cap de setmana”, al voltant d’unes 600 persones, i es preveu cara la resta de la setmana s’hagi superat el miler de persones diàries. En relació a l’any passat, “és difícil comparar perquè va caure diferent”, però “segurament serà millor que l’any passat”, ha manifestat Grau.

La responsable comercial del parc ha informat que aquest hivern no hi ha novetats, ni al parc en general ni tampoc al parc d’animals. Pel que fa a aquest darrer, està mantenint una línia continuista pel que fa a afluència, ha assegurat Grau.

(Text i foto: ANA)

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada