Naturlàndia s’encomana a les properes nevades per tornar a oferir l’esquí de fons

Si les previsions de nevades per als propers dies es compleixen, Naturlàndia podrà tornar a oferir l’activitat de l’esquí de fons. Les darreres nevades han servit perquè comenci a haver-hi gruixos de neu a la part alta del parc, però encara són insuficients per dur a terme activitats com ara les sortides en moto de neu o el mateix esquí de fons.

El cap d’activitats de Naturlàndia, Hugo Martínez, ha explicat que de moment fan un balanç positiu de la temporada, malgrat la poca neu que està caient. ‘Nosaltres en principi pensàvem que amb l’arribada de la neu tindríem un funcionament correcte de cara sobretot a l’esquí de fons, però igualment estem compensant amb les altres activitats que tenim’, ha dit Martínez.

A part de les clàssiques activitats com ara el tobotronc, que segueix sent ‘la reina’, tal i com la defineix Martínez, altres activitats complementàries com ara les sortides amb quads també estan sent força sol·licitades, sobretot pel client rus. ‘També tenim visitants francesos i espanyols, però és un client que ara està patint una mica més la crisi i el que està apostant i el que té ara els diners és el client rus’. A més ha afegit que ‘crec que no només nosaltres ara vivim d’això sinó que a les altres estacions està passant el mateix’, ha explicat Martínez.

L’activitat d’esquí de fons, que només va poder estar oberta uns dies abans de Nadal, podria reobrir si es confirmen les previsions meteorològiques, però per no dependre tant de la meteorologia, al parc ja s’han iniciat les obres per fer una prova amb un canó de neu que permeti assortir de bons gruixos la zona d’ensenyament d’esquí de fons, al prat de Conangle.

‘La nostra aposta es poder arribar a tenir neu artificial, com les altres estacions, per garantir l’obertura d’una part de l’esquí de fons, concretament la part de l’ensenyament’, ha afirmat Martínez, que encara no ha volgut donar dates sobre l’entrada en funcionament d’aquest nou equipament.

TOTES LES NOTÍCIES