Naturlandia rep una parella de llops siberians

El Parc d’Animals de Naturlandia ja compta amb dos exemplars de llop siberià que se sumen als cérvols i a les daines arribats fa un mes

Es tracta d’una parella, un mascle i una femella, de llops siberians de quatre anys. Provenen del Parc des loups du Gévaudan a França, que els ha cedit a Naturlandia.

Els dos animals van arribar a la Rabassa ahir al vespre i, en aquests moments, es troben en un espai d’aclimatació adjacent al tancat que s’ha construït per a ells al planell de Conangle. Un cop hagi finalitzat el període d’adaptació al nou entorn, els visitants del parc els podran observar tal com es fa actualment amb les daines i els cérvols sika.

Després dels mamífers remugants i els llops siberians, serà el torn dels óssos. Es preveu que arribin el proper mes d’abril, un cop hagin hivernat al parc de Cabárceno, a Cantàbria. Més tard, ho faran els animals autòctons que integraran la granja escola.

Paral·lelament, s’està treballant en el pla pedagògic per als interiors de les galeries dels animals. Una tasca que s’està portant a terme amb la col•laboració dels professors i dels alumnes de l’Escola d’Art de Sant Julià de Lòria.

 

2 comentaris

  1. Oléeeee Traemos 2 lobos Siberianos y acabamos con la crisis!!

    ¿Por que no montamos un circo romano y que los pobres parados luchen a muerte contra esas bestias?
    La esclavitud y la tortura vende y nuestro gran gobierno apoya estos negocios…

  2. Pobres bésties………….

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES