Naturlandia rep un 88% més de visitants respecte a la Setmana Santa del 2013

tobotroncMés de 7.500 persones han gaudit de les activitats del parc d’aventures entre el 17 i el 21 d’abril. Una xifra que suposa un augment del 88% respecte al mateix període de l’any passat. Se segueix així la tendència d’aquest any amb un increment progressiu de visitants. A dia d’avui, se’n comptabilitzen al voltant de 55.000 des de primer d’any, el que representa un augment del 200% respecte el 2013.

Aquesta Setmana Santa, el dia amb més visitants ha estat el dissabte dia 19 d’abril, amb 3075 entrades úniques venudes. Es tracta d’una dada rècord, correspon al dia amb més afluència de tot el 2014.

Els visitants de Naturlandia han estat principalment famílies amb nens provinents de l’estat espanyol, sobretot de les comunitats autònomes veïnes. Han pogut gaudir de les activitats, tant de la Cota 1.600 com de la 2.000, exceptuant les exclusives de neu que ja s’han tancat.

Un dels principals pols d’atracció ha estat el Parc d’Animals que la setmana que ve rebrà nous cérvols cedits per la Fundació espanyola per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals, FAADA, i requisats per la Generalitat de Catalunya. Provenen d’un parc lleidatà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.