Naturlàndia ha reobrert aquest dissabte les seves activitats de neu després de passar els darrers tres dies tancades per causa de les fortes nevades. Després de tres dies de treballs de màquines, les pistes i les activitats de la cota 2.000 estan al cent per cent, segons ha explicat la cap d’activitats del parc, Laura Garcia.

El passat dimecres es van tancar les activitats de neu de Naturlàndia per causa de les fortes nevades però aquest dissabte s’han pogut reobrir totes les activitats de neu que ofereix el parc com ara l’esquí de fons, les raquetes o les motos de neu.

‘Les hem pogut posar en marxa avui després d’uns dies de molta feina amb una logística complexa de treball de màquines i de posada a punt, sobretot el tema de pistes’, ha explicat Laura Garcia, que ha destacat que els accessos i la carretera per arribar al parc es troben ‘perfectes’.

Les poques nevades del començament de l’hivern no van permetre obrir moltes d’aquestes activitats per les que el parc havia apostat, com ara comprant les motos de neu, per tal de diversificar la seva oferta de neu més enllà de les pistes.

‘Portàvem un parell d’anys sent una mica pessimistes amb el tema de la neu però des que va començar a nevar i vam poder obrir el cent per cent ja vam guanyar molt’, ha dit Garcia, que ha recordat que ‘al final tanta neu i aquest temporal tampoc ens ajuda gaire, però si ens dóna una mica de treva, poder obrir el cap de setmana de Carnestoltes amb el cent per cent de les pistes obertes per a nosaltres és molt’.

Mentre que a la cota alta del parc la neu ha ajudat a poder posar en funcionament el cent per cent de les activitats, a la cota baixa, l’excés de neu, en canvi, ha impedit obrir algunes activitats com ara el tobotronc. ‘Al Camp Base, que és la cota 1.600, les activitats estan més limitades, entre elles el tobotronc, perquè la neu no ens ha permès netejar tota la línia de pujada i de baixada per causa d’un cúmul de neu bastant considerable que hi ha’, ha assenyalat Garcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada