naturlandia-nensNaturlandia organitza entre els dies 22 i 24 de desembre unes jornades de colònies adreçades a infants d’entre 5 i 13 anys amb la possibilitat de pernoctar a l’alberg o bé fer-ho a casa, segons les edats.

L’estada en règim de pensió completa dormint a l’alberg de la Cota 1.600 és només per als nens i nenes de 8 a 13 anys, mentre que la realització d’activitats sense estada és a partir dels cinc anys. En el primer cas el preu, que també inclou l’equip de monitors, el material, les activitats i el material, és de 122 euros, mentre que en el segon és de 70. En el cas que s’apuntin diversos germans, hi ha un 10% de descompte pel segon d’ells i un 20% per al tercer.

El programa començarà amb la sortida cap a Naturlandia des de la parada del Museu del Tabac a les 9 del matí i tornada al mateix lloc (per als que no pernoctin) a les 17.30 hores. Durant aquestes hores els nens practicaran esquí nòrdic, raquetes i visitaran el parc d’animals entre d’altres opcions.

Les places són limitades i es requerirà un mínim de deu infants per iniciar l’activitat en cadascuna de les dues opcions. El termini màxim per inscriure’s és el 17 de desembre a les 13:00 hores i caldrà omplir i enviar el formulari a info@naturlandia.ad. Per a més informació es pot contactar a aquest correu o bé trucar al 741-444. Les activitats poden quedar condicionades o bé canviar-se en funció de la climatologia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada