Naturlandia establirà un tiquet únic que permetrà anar a totes les atraccions

Camprabassa, SA va celebrar ahir al vespre la seva assemblea general ordinària. L’acte va servir, entre d’altres, per aprovar per assentiment els comptes del 2011. L’any passat la facturació de la societat va ser de 2.110.845 euros, lleugerament per sota que al 2010 (2.177.910€).

Durant l’assemblea, també es va informar als accionistes del pla estratègic que s’està implementant. Un pla que inclourà canvis a curt, mig i llarg termini com ara una nova zonificació i senyalització del parc, una nova oferta d’atraccions i de serveis, així com un nou sistema tarifari, entre d’altres. Aquest darrer, entrarà en funcionament el 18 de juliol, coïncidint amb la inauguració de la nova atracció, l’AIRTREKK.

A partir d’aquesta data, s’establirà un tiquet únic que agruparà tota l’oferta de Naturlandia. Aquest estiu, existiran diferents tipus d’entrada:

– Adult: 25€

– Júnior: 18€

– Nen: 8€

També hi haurà preus especials per a la gent gran i per a les persones que pateixen alguna discapacitat.

Entre els canvis significatius que ja s’estan portant a terme, destaca l’AIRTREKK. La nova atracció combina emoció i aventura. Es tracta d’una estructura de 10 torres i 3 nivells d’alçada formada per diferents circuits de cordes i tirolines.

Respecte al Parc Animalier, se segueix treballant en la construcció de la infraestructura, a la vegada que es van perfilant les espècies que s’hi ubicaran: óssos, llops, aus rapinyaires i fauna autòctona.

D’altra banda, s’està treballant en la creació de dos camps de futbol al Camp Base, la construcció i el manteniment dels quals anirà a càrrec de la UEFA. Un dels objectius és que aportin valor afegit a la parròquia.

Text i imatge: Camprabassa

1 comentari

  1. Amb menys facturació i a manca d’ingressos no recurrents i amb el Director encara cobrant el super salari … Quin ha estat el resultat ?

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES