borda-conangleEls mesos de juny i juliol han estat molt positius per a Naturlandia, el temps ha acompanyat i les visites han estat superiors a les registrades durant l’estiu del 2014. Igualment, a l’agost s’espera intensificar l’activitat i, “si el temps aguanta”, confien acabar la temporada estival amb un augment del 10% respecte de l’any passat, “que ja vam créixer bastant”, com ha assenyalat la responsable comercial del parc, Vicky Grau. 

Naturlandia està vivint un bon estiu amb un volum important de visites, tot i la tempesta de finals de juliol que va provocar el desbordament del riu d’Aixirivall i va repercutir de forma negativa sobre el parc, com ha reconegut la seva directora comercial, Vicky Grau.

De moment, les xifres són millors que les de l’estiu passat i la previsió és acabar la temporada estiuenca amb un 10% més de visites que el 2014. De fet, l’activitat més forta comença a l’agost, segons Grau. La Borda rural de Conangle ja compta amb un 40% de reserves i amb les pernoctacions d’última hora preveu arribar al 80% d’ocupació. A l’alberg hi ha més disponibilitat, assenyala la responsable comercial, però ja hi ha alguns grups que s’hi quedaran per participar en esdeveniments com ‘La Purito’. I és que l’oferta de restauració i allotjament està donant bons resultats al parc i la major part del públic familiar opta pels paquets d’entrada i allotjament amb un o dos dies d’activitats. 

Pel que fa a les activitats, la majoria de visitats segueixen preferint la cota 1.600 per gaudir del Tobotronc, l’Air Trekk o els Tubbies, Amb tot, el 90% dels que adquireixen l’entrada única que dóna accés a les activitats de les dues cotes, passen pel parc d’animals. L’interès per aquest parc també és creixent, sobretot després de la incorporació dels dos ossets, els cadells de llop o les marmotes, ha indicat Grau. 

Futbol en una bombolla, com a novetat
En els darrers dies s’ha incorporat una nova atracció per a adults. Es tracta del ‘Bumper Ball’ o partits de futbol en els quals els jugadors estan dins d’una pilota gegant d’aire, com una bombolla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada