La Federació Internacional de Motociclisme (FIM) acaba de publicar la composició de les Comissions de la FIM pels propers 4 anys (2019-2022).

La Presidenta de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), Natàlia Gallego, entra com a membre de la Comissió de Sostenibilitat de la FIM (CID – International Sustainability Commission). Sent comissària de medi ambient de la FIM des del 2001 i guanyadora de dos premis internacionals de medi ambient de la FIM el 2013 i el 2015, la candidatura de Natàlia Gallego per entrar a fer part d’aquesta comissió ha sigut acceptada amb entusiasme per part de la FIM. Natàlia Gallego esdevé així un dels 44 nou membres voluntaris que entren a fer part de les 13 Comissions de treball de la FIM.

La candidatura de Josep Punti, anterior President de la FMA i actual Director Esportiu, per seguir dins la Comissió de Trial de la FIM (CTR – Trial Commission) ha estat també acceptada. Josep Punti, que fa part d’aquesta comissió des del 2007 (3 mandats de 4 anys) s’afronta doncs a la seva quarta participació com a membre de la CTR. Segons Vito Ippolito, president de la FIM: “The Commission members play a crucial role in the operations of the FIM, I am honoured to welcome 44 new members, among the 187 persons appointed, from 54 different countries whose contribution and insight will bring further added value to the current high level discussions and decisions by existing commission members. We are fortunate to be able to count on and empower this vast array of expertise in specific fields for the benefit of FIM activities. The 2019 Conference of the FIM Commissions in Geneva will be the opportunity for all these volunteers to kick off their 4 year mandate.”
La primera reunió de treball de Natàlia Gallego i Josep Punti tindrà lloc a Ginebra, Suïssa, els dies 16 i 17 de febrer del 2019, durant la Conferència anual de les Comissions de la FIM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada