Myandbank segueix premiant la fidelitat dels clients

La façana de Myandbank
La façana de Myandbank (Andbank)

Myandbank, el banc 100 % digital d’Andbank, retornarà les comissions de 2 disposicions d’efectiu que es facin amb la seva targeta a qualsevol país del món durant el mes d’agost. Això pot suposar un estalvi de fins a 12 euros ja que la mitjana de comissions està entre el 3% i el 5% sobre el volum de diners que s’extreguin, amb un mínim d’entre 3 i 6 euros. La targeta Myandbank es pot sol·licitar a través de l’app de l’entitat i és totalment gratuïta.

Aquesta iniciativa se suma a la resta d’accions de Myandbank orientades a promoure l’estalvi i la inversió. En aquest sentit, destaca que l’entitat ja ha abonat prop de 150.000 euros en concepte d’interessos als clients amb saldo al seu compte corrent sense comissions remunerat al 2% Tin/Tae fins a 50.000 euros.

Així mateix, el banc va llançar el mes de març 4 carteres indexades amb fons de les gestores internacionals Vanguard i iShares, a partir de només 150 euros i amb les comissions més baixes del mercat: 0,30% de gestió i 0,20% de custodia (IGI inclòs). Actualment el nombre de carteres gestionades supera les 350 amb una mitjana de rendibilitat del 3%.Regal de 30 euros amb la nòmina i sorteig mensual de 1.000 euros

El mes de juny, Myandbank va llançar la Campanya Nòmina, per la qual regala 30 euros el primer mes, només per domiciliar la nòmina, sol·licitar una targeta i tenir un saldo mínim de 150 euros. A més, l’entitat sortejarà 1.000 euros mensuals entre tots els clients que tinguin la nòmina domiciliada i compleixin els tres requisits. El sorteig tindrà lloc el dia 7 de cada mes fins al desembre de 2023.Campanya Amic fins al 31 de desembre

A més, Myandbank ha decidit ampliar fins al 31 de desembre la seva campanya Amic per la qual el client pot guanyar fins a 200 euros, només pel fet de distribuir un “codi Amic” a un màxim de 10 amics o familiars que es donin d’alta i activin el Bizum del seu compte. Per la seva part, el nou client que faci ús del codi, també guanyarà 20 euros.

Myandbank disposa de suport telefònic en el cas que algun usuari necessiti ajuda o tingui algun dubte en algun del procés per a donar-se d’alta. Així mateix, hi ha a disposició dels interessats un correu electrònic al qual poden enviar les seves consultes en horari no laboral. El correu és hola@myandbank.com i el telèfon +376 881 960.Sobre Myandbank

Myandbank és la primera solució Fintech amb base a Andorra, que pertany a un gran grup financer andorrà. Està destinada a tota mena de perfils d’usuaris residents a Andorra, clients o no d’Andbank, les inversions i els estalvis dels quals a Myandbank estan protegits pel Fagadi.

El nou banc digital ha estat la primera entitat en tenir Bizum a Andorra. Bizum és una solució digital que permet pagar de mòbil a mòbil de manera immediata als usuaris que disposin d’ella. També, inclou la possibilitat de fer transferències nacionals i internacionals sense comissió, un compte remunerat al 2 % fins a 50.000 euros i targeta de dèbit gratuïta.

La web (www.myandbank.com) i l’app, disponible a Apple Store i Google Play, estan dissenyades per a què l’usuari es mogui de manera àgil i intuïtiva. Myandbank compta amb perfil a Twitter, Instagram i Linkedin des d’on es pot seguir l’actualitat i les novetats que vagi incorporant Myandbank. (@Myandbank).

TOTES LES NOTÍCIES