El  programa del nou cicle de l’Associació Carnet Jove, #CJexperiències, que complementa l’oferta existent de descomptes amb conferències, activitats i projectes, ofereix en aquesta segona edició tres xerrades i un concurs d’escriptura per fomentar entre els joves la mobilitat, l’emancipació, la formació, la cultura, l’esport i el lleure. Les activitats, que comencen el 22 de març i s’allargaran fins al 17 de maig estan obertes a tots el públics a excepció de la segona edició del Concurs Carnet Jove de microrelats que va destinat als usuaris d’un Carnet Jove Clàssic o d’un Carnet Jove 16PUNT30.

L’Associació Carnet Jove Andorra organitza un nou cicle del #CJexperiències, que s’iniciarà el 22 de març i s’allargarà fins al 17 de maig. El programa ofereix en aquesta segona edició tres xerrades i un concurs d’escriptura.

Maria Rodés, Pau Codina, Nora Haddad i Sergi ‘Bobby’ Verdaguer protagonitzaran la xerrada ‘Vivint (de) la música’ per obrir la programació, el 22 de març a les 19.30 hores al Centre Cultural la Llacuna. Arribar a ser músic i tocar davant d’un públic multitudinari, gravar un disc o simplement viure l’experiència d’assajar a diari són alguns dels somnis que tothom que comença en la música persegueix, però és viable aconseguir-ho? Què cal per ser músic? Què fer quan no tens recursos?. La xerrada provarà de respondre a aquestes preguntes.

Del 4 d’abril al 3 de maig es farà la segona edició del Concurs Carnet Jove de microrelats amb premis per a tres categories: de 12 a 15 anys, 100 euros; de 16 a 18, 100 euros, i de 19 a 30 anys, 250 euros, amb lots de llibres d’accèssit. Els usuaris interessats en participar han de redactar un text en català de temàtica lliure i d’un màxim de 200 paraules. El microrelat s’ha de pujar a la pàgina de Facebook del Carnet Jove Andorra www.facebook.com/carnetjove.ad, accedint a la plataforma del concurs i un jurat especialitzat escollirà els guanyadors de cadascuna de les categories.

El tercer acte programat tindrà lloc al Centre Cultural La Llacuna el 26 d’abril, a les 19.30 hores, i consistirà en una trobada amb els voluntaris Raquel Rodríguez, Vicky Tico i Carles González, amb Julia Stokes, d’Afers Multilaterals i Cooperació, i amb les entitats i associacions Cooperand, Aigua de Coco, Infants del món i Sabàtica. Exvoluntaris, institucions i associacions del món del voluntariat aproparan als interessats aquesta experiència vital.

Finalment, a la sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany, a les 18 hores, tindrà lloc la xerrada ‘Riders i skaters. La teva passió una professió?’, amb Danny León, Luka Melloni, Suray Fernández i Pepe Sánchez, que han aconseguit d’una manera o d’una altra, com a esportistes professionals o buscant altres sortides professionals, viure al voltant de la seva passió.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada