Música i teatre aquest dijous a la Nit sense Paraules de La Massana

Un dels plats forts de l’oferta cultural massanenca tornarà a ser la Nit sense Paraules, una vetllada que pretén acostar les arts escèniques al gran públic, a partir de diferents tècniques teatrals i de circ.

La proposta d’enguany és “Nàufrags”, de la companyia La Industrial Teatrera, una picada d’ullet als naufragis quotidians des de l’humor i la fragilitat. Aquest espectacle en clau de clown està protagonitzat per dos nàufrags que viuen a la deriva i que pretenen intercanviar experiències amb el públic. Un homenatge a tots els viatgers que alguna vegada s’han sentit nàufrags. L’escenari serà la plaça de les Fontetes (dijous 9 d’agost, a les 21.30 h), ja que el comú de la Massana continua en la línia de programar espectacles a l’aire lliure.

El mateix dia, just abans de la Nit sense Paraules, a les 20 h,  hi haurà una nova edició dels Capvespres d’estiu, amb un concert a càrrec de Melicotó, un duet format pels germans Marc i Laia Rodríguez, que amb una guitarra i les seves veus oferiran la seva versió de temes molt coneguts a més d’algun tema propi.

La idea és oferir una vetllada completa per aquest dijous, que començarà amb la música dels Melicotó i enllaçarà amb el teatre de clown de la Nit sense Paraules.

D’altra banda, per aquesta setmana encara hi ha un altre espectacle de carrer: “Indis”, amb la companyia Xip Xap, una divertida proposta d’animació, que donarà el tret de sortida amb una dansa d’invocació a la gresca.

TOTES LES NOTÍCIES