Aquest 2019 és un any molt especial pel Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef ja que celebra el seu 25è aniversari. Per aquest motiu, el proper dijous 6 de juny organitza l’esdeveniment Música, Art i Solidaritat. Aquesta jornada tindrà lloc al Museu Carmen Thyssen Andorra a les 20 hores durant la qual es podrà gaudir d’un concert ofert pel Gerard Claret, violinista i ambaixador d’Unicef Andorra; d’un lectura del concert a partir de una visita guiada pel Guillermo Cervera, exclusiva per la vetllada; d’una subhasta benèfica d’obres inspirades en Femina Feminae i realitzades per pintors amateurs de l’Escola d’Art del Comú de Sant Julià de Lòria i La Capsa Espai de Creació (Ordino/La Massana) i d’un còctel ofert EXE càtering i el Restaurant Fourteen.

Aquest any, Unicef Andorra compleix 25 anys treballant per millorar la situació de la infància a Andorra i arreu del món, i ha centralitzat la seva campanya en els #InfantsenelPuntdeMira. S’estima que hi ha 34 milions de nens i nenes en països en conflicte que necessiten protecció i assistència. En l’actualitat, hi ha més conflictes al món que en qualsevol moment dels darrers 30 anys i no podem acceptar com a normal que els infants siguin l’objectiu dels atacs. Ha arribat l’hora de dir: “Prou! Prou d’atacar als infants!”

En aquesta campanya es posa l’accent en la urgència de protegir els infants de països en conflicte (des de la República Democràtica del Congo fins a Síria i el Iemen) contra tot aquest tipus d’amenaces per a la seva vida, el seu benestar i la seva dignitat. El que necessiten els nens i les nenes per créixer correctament és que hi hagi pau. Però avui això encara no és una realitat. A l’UNICEF treballen per arribar a tots i cadascun d’ells i que mai més necessitin ajuda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada