Musica al cinema

Cinemes illa Carlemany farà molt més que pel·lícules aquest mes d’abril. Les sales de cinema han encetat un mes amb diverses propostes d’entreteniment i oci, no només centrades en les cintes cinematogràfiques destacades del moment. Ha preparat també altres activitats culturals per satisfer diferents públics i poder oferir, així, una proposta d’entreteniment ben completa.

La primera de les propostes –i emmarcant-se en la temporada d’òpera i ballet que cada any ofereix Cinemes illa– serà la projecció gratuïta en diferit de l’òpera ‘L’elisir d’amore’, un muntatge de Mario Gas que es presenta amb la col·laboració del Gran Teatre del Liceu. La projecció anirà acompanyada just abans d’una xerrada divulgativa oberta a tots els públics on el director de territori del Liceu, Pol Avinyó, explicarà els secrets que s’amaguen darrera d’una producció d’aquestes característiques. Avinyó explica que “‘L’elisir d’amore’ és una obra ideal per iniciar-se en l’òpera, a part de ser un títol que sempre agrada al públic habitual”. La voluntat d’aquesta acció és animar aquelles persones que no han vist mai una òpera a que ho facin i que s’animin també a assistir a una òpera al mateix teatre barceloní. Aquesta xerrada i projecció s’oferiran el pròxim 19 d’abril a les 20 hores. Tant Cinemes illa con el Liceu pretenen mantenir aquesta col·laboració amb diferents iniciatives futures i amb les quals treballen, com regalar entrades per assistir a una òpera a Barcelona o visites guiades al mateix Liceu.

La música protagonitza també aquest mes les propostes de Cinemes illa. I ho farà dos dies després, el 21 d’abril, amb la projecció del documental de Prince ‘Sign o’ the times’. Com ja es va fer amb el concert documental de David Gilmour, ‘Live at Pompeii’, els fans del cantant de Minneapolis podran gaudir de l’estrena simultània a cinemes de tot el món just el dia en què es commemora el segon aniversari de la seva mort. 84 minuts explosius d’energia, carisma i música que es podran gaudir, com dèiem, el 21 d’abril a les 22.15 hores.

TOTES LES NOTÍCIES