La construcció d’un mur assegurarà la zona de l’esllavissada abans de dijous

Els treballs per aconseguir tornar a la normalitat la circulació a la zona de l’esllavissada continuen, i demà a les set del matí es començarà a construir un mur de formigó amb l’objectiu d’assegurar la zona abans del pont del 15 d’agost. Aquell cap de setmana llarg es preveu molta afluència de visitants al país. El Govern farà una declaració d’emergència perquè el consell de Ministres extraordinari demà mateix pugui aprovar les adjudicacions amb celeritat.

Per altra banda, a partir de dilluns els vehicles pesants podràn circular per la CG1, coincidint amb l’entrada a partir de demà de camions de distribució que durant el cap de setmana no treballen així com els autobusos de línia. Si el vehicle pot passar o no es determinarà a través d’uns sensors, i els usuaris dels autobusos hauran de baixar per tal que el vehicle passi per la zona i fer aquell tros de trajecte a peu.

Pel que fa al Punt de Trobada, es calcula que les tasques de neteja i reconstrucció de la zona afectada del centre comercial duri entre tres i quatre dies i per tant pugui reobrir a mitja setmana.