biblioteca casa

A la sala, al dormitori o al menjador de casa vostra podeu instal·lar una llibreria, però abans heu d’instal·lar-hi un moble adequat segons l’espai disponible, l’estil decoratiu i el pressupost econòmic de què disposeu.

• Sala d’estarEn aquesta estança, el més adequat és fusionar la llibreria amb la resta d’elements, de manera que si el sofà i la resta de mobles són de color blanc, aquesta tingui el mateix to. Podeu complementar els diferents prestatges de la llibreria amb llibres i peces decoratives com figures, gerros o fruiters.

• EstudiAquí la llibreria que col·loqueu pot tenir un aire més funcional, ja que només està destinada a allotjar obres literàries, carpetes amb documents i dossiers tècnics. Per això, heu de tenir en compte que els seus prestatges tinguin una fondària d’entre 28 i 30 cm, i que en alguns compartiments es poden instal·lar portes.

Les llibreries més adequades són les de fusta fosca o les d’acer cromat, amb prestatges que es puguin regular en alçada.Una vegada ja tingueu la llibreria heu de col·locar-hi els llibres, que es poden disposar sense cap ordre, o bé ordenats segons el títol, l’autor, la col·lecció, o el gènere literari.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada