Multitudinària celebració dels 25 anys dels Serradells

El Centre Esportiu Els Serradells ha celebrat el que possiblement serà l’acte estrella del seu 25è aniversari. Ho ha fet acompanyat d’un nombrós públic que al llarg del matí d’aquest dissabte s’ha acostat a les instal·lacions per a seguir de prop el Trofeu Sant Drogó de natació, l’espectacle que han preparat per a l’ocasió més de cent esportistes dels clubs de rítmica, artística i sincronitzada, i com a final la demostració de la selecció ucraïnesa de natació sincronitzada. El cap d’àrea d’Instal·lacions i Equipaments Esportius, Marc Magallón, ha valorat molt positivament la celebració, i també la implicació de les esportistes i entrenadores en el disseny de l’exhibició que els tres clubs de Els Serradells han ofert, i la demostració de la selecció ucraïnesa de sincronitzada.  

Els 25 anys de Els Serradells s’han celebrat amb la participació dels clubs de rítmica, artística i sincronitzada del mateix centre esportiu, que han precedit la selecció olímpica ucraïnesa de sincronitzada. Actes que han estat seguits de ben a prop per part del públic que omplia la piscina municipal.  

L’espectacle ‘Trimensió Esport’, una combinació artística que han preparat de manera conjunta les esportistes i les entrenadores dels clubs de rítmica, artística i sincronitzada de Els Serradells, ha estat un dels elements principals de la jornada de celebració. Ha seguit després d’aquests exhibició la presentació que ha fet l’entrenadora Anna Tarrés de la demostració de la selecció ucraïnesa de natació sincronitzada.   

Tarrés ha destacat la col·laboració i l’entusiasme del centre esportiu en els entrenaments de la selecció olímpica, guanyadora del preolímpic de Río i una de les aspirants a l’or. El cap d’àrea d’Instal·lacions i Equipaments Esportius, Marc Magallón, ha valorat l’exhibició dels clubs de Els Serradells com a “molt positiva” destacant el fet que “hem pogut veure el que ens han pogut preparar les joves d’Andorra que fa 3 setmanes han estat preparant intensament aquest espectacle, barrejat amb l’alt nivell de sincro de la selecció d’Ucraïna”.

Precisament, en referència a la selecció de sincronitzada, Magallón ha volgut remarcar el valor que afegeix a la celebració el “nivell tècnic d’un equip punter al món”.  Amb motiu de la celebració de l’aniversari, ha tingut lloc una jornada de portes obertes per conèixer les instal·lacions d’un equipament que en el seu 25è aniversari arriba amb 4.000 abonats, sent el centre esportiu amb més usuaris del país.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.