El segon tast d’aigües d’Andorra, que s’ha celebrat aquest dijous al centre comercial illa Carlemany, ha estat molt concorregut. Desenes de persones han volgut tastar el gust de diferents aigües del Principat, i han portat la de la seva pròpia aixeta per ser analitzada. En tots els casos, l’aigua analitzada és d’una puresa similar a l’aigua embotellada. L’objectiu d’aquestes accions és fer veure la qualitat de l’aigua de l’aixeta enfront l’aigua envasada que, a vegades, el seu nivell de puresa no es pot comparar amb la del Principat. D’aquesta manera es vol conscienciar de les excel·lències de l’aigua d’Andorra i evitar que es vagin acumulant tones i tones de material plàstic de les ampolles d’aigua envasades, així com mirar d’aconseguir evitar que es llencin a l’atmosfera el CO2 que es produeix al transportar l’aigua envasada des de les fàbriques fins als supermercats, centres comercials i restaurants. Aquest projecte s’engloba dins de la campanya Prou Residus del Departament de Medi Ambient del Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada