Si heu decidit canviar de domicili o aneu a traslladar el vostre negoci i opteu per realitzar la mudança vosaltres, us expliquem quines opcions teniu per empaquetar els objectes personals.

• Cartró ondulat: fabricat a partir de fibres de fusta, compta amb una capa interior ondulada. Permet una optimització de l’espai entre un 91% i un 98%, és respectuós amb el medi ambient i permet un embalatge ràpid i senzill. A més, ofereix una òptima protecció contra cops, esgarrapades, vibracions, humitat i canvis bruscos de temperatura.

• Caixes: per transportar llibres, objectes decoratius delicats i parament de cuina. El millor és omplir els espais amb encenalls o pilotes de paper de diari, per evitar danys per contacte. Són còmodes de transportar, fàcilment apilables i estan disponibles en gran varietat de formats.

• Mantes: són la millor alternativa per protegir els mobles contra trencaments i fregaments. Les més recomanables són les que estan fabricades amb una barreja de llanes reciclades, fibres d’acrílic i punt de creu.

• Paper bombolla: molt utilitzat com a protecció i farciment per a objectes de mida reduïda o especialment delicats.

• Fundes de plàstic: per mantenir en perfecte estat sofàs, butaques i llits. Són una excel·lent barrera contra els fregaments.