MtoB Andorra espera reunir unes 150 dones amb la festa solidària en favor de la Gavernera

La festa solidària inspirada en l’estil de vida de la sèrie Sexe a Nova York que tindrà lloc aquest dissabte a Andorra espera reunir unes 150 dones en la seva quarta edició. La Manhattan to Barcelona Andorra Edition, nom amb el qual han batejat aquest esdeveniment al Principat les organitzadores, inclourà activitats de tota mena especialment per a dones. Sessions de maquillatge i perruqueria, una desfilada de moda o l’actuació de la cantant mexicana Alondra, a més d’altres sorpreses, com ha indicat la creadora d’aquests esdeveniments, Miriam Fernández. Tot això té a més un objectiu benèfic que és la recollida de fons per al centre d’acolliment La Gavernera que actualment atén a 14 nens i joves, segons ha explicat la cap d’unitat del centre, Iolanda Solà.

Andorra ha estat la destinació triada per a l’organització dels esdeveniments Manhattan to Barcelona (MtoB) per realitzar la seva quarta festa solidària exclusivament per a dones. La trobada tindrà lloc aquest dissabte a les 21 hores a l’Andorra Park Hotel i la idea és que les participants s’ajuntin ‘per una causa solidària i per passar una bona estona’, com ha resumit l’organitzadora, Miriam Fernández.

L’exclusió dels nois de la llista de convidats es deu bàsicament per la ‘tranquil·litat de parlar de tot el que ens interessa’, ha apuntat Fernández.

La previsió és ‘molt bona’, segons les organitzadores, ja que s’espera l’assistència d’unes 150 persones. Les entrades tenen un preu de 40 euros si es compren de forma anticipada i 45 euros el mateix dia i les dones que hi acudeixin ‘hi trobaran de tot’, ha afirmat Fernández. Des de mostres de productes dels patrocinadors, fins a sessions de maquillatge i perruqueria, una desfilada de moda, l’actuació de la cantant mexicana Alondra i un sorteig amb diversos premis.

La recaptació es destinarà al centre d’acolliment La Gavernera, segurament per finançar les activitats complementàries dels menors acollits o els equipaments per a la pràctica de l’esquí, entre altres opcions, segons ha explicat la cap d’unitat del centre, Iolanda Solà.

A més, Solà ha destacat la contribució de la festa per ‘sensibilitzar’ la població sobre els recursos que hi ha a Andorra per atendre les persones amb necessitat.

Actualment la Gavernera acull 14 infants dels 2 als 17 anys, però la mitjana és d’uns 18 nens. En total, des del 2012 fins a 36 menors han passat pel centre, ha explicat la cap d’unitat.

De moment la repercussió de la festa, tant a dintre com a fora del país, és bona, han manifestat les organitzadores, i si el resultat també és satisfactori l’any vinent l’MtoB podria tornar a Andorra, ha anunciat Fernández.

TOTES LES NOTÍCIES