Movistar TV: GP d’Austràlia, primera retransmissió

movistar-tvMovistar TV va començar la seva emissió el passat dijous 13 de març al canal 47 amb una programació 24 hores de dijous a diumenge amb tots els detalls al voltant de la cursa que obria el Mundial de Fórmula 1, el GP Rolex d’ Austràlia, i de la competició.

La programació incloïa la carrera en directe, sense talls publicitaris i en HD, a més dels practice, carreres històriques, reportatges, resums de la temporada, rodes de premsa prèvies a la carrera i per descomptat una anàlisi de la mateixa tant abans com després de disputar-se. A més, la retransmissió multisenyal permet a l’usuari disposar de la perspectiva de sis càmeres simultànies, accessibles mitjançant un mosaic interactiu a la televisió, o també a pantalla completa. Així, els grans premis es van veure des de l’exterior i de manera inèdita a Espanya. L’espectador de Movistar TV va poder triar entre sis senyals diferents en alta definició per no perdre cap detall de cada carrera i gaudir del seu esport com mai abans l’havia vist.

Així mateix, l’usuari va tenir l’opció de veure la retransmissió del Gran Premi Rolex d’ Austràlia en qualsevol dispositiu -televisió, Smartphone, PC o tauleta, i va poder gravar els continguts que més li interessaven amb el gravador personal en xarxa, inclòs en el paquet energia de Fusió TV.

L’equip de retransmissió, capitanejat per Ernest Riveras, va estar compost per Josep Lluís Merlos, Joan Villadelprat, Jaume Alguersuari, Miquel Martínez Cueto i Maria Serrat.

Els ja clients de Movistar TV podran gaudir dels nous canals de motor sense cost afegit durant el mes de març.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció