liberals 1

Josep Pintat anunciarà aquesta tarda públicament, amb tota probabilitat, que és el candidat de Liberals d´Andorra a les properes eleccions. La maquinària està engegada i Liberals i Unió Laurediana treballen conjuntament per a aquest projecte nacional amb representació al màxim de parròquies.

Aquesta tarda l´excònsol lauredià Josep Pintat es reunirà amb l´executiva dels liberals i els donarà la seva resposta a la proposta d´encapçalar la candidatura nacional. Tot apunta que la resposta serà favorable. Pintat aniria acompanyat a la llista de membres de l´executiva liberal com Jordi Gallardo, el president de la formació. El projecte liberal amb aquesta incorporació pren força i pot fer variar l´escenari electoral amb la incorporació de pesos pesants a les parròquies. Com ara, el conegut empresari Ramon Canut podria estar en una llista territorial liberal.

A Ordino, per exemple, DA decideix aquest vespre el seu tiquet electoral. A Ordino l´entorn de l´excònsol Josep Duró podria també estar fent reunions per fer una altra candidatura. I el cònsol, Ventura Espot, està disposat a deixar el comú i ser el candidat per DA a la parròquia. Podria fer tàndem amb Meritxell Mateu.

A la Massana, Moviment Massanenc està treballant per articular una llista independent que no donaria suport a priori a cap de nacional. Pel que fa a Ciutadans Compromesos la situació és més complicada si no volen trencar els pactes entre liberals i demòcrates al comú. Els militants estan dividits sobre si han de donar suport a DA o a Liberals. En cas de candidatura liberal Amadeu Rossell podria estar a la llista. Pel que fa al pacte electoral entre els Verds i el PS sembla que pren forma. Ara queda per saber qui serà el representant dels Verds en la llista nacional. Juli Fernández ha descartat ser-hi i prefereix estar en una candidatura territorial PS-Verds a la Massana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada