Motor: Volvo V40

Característiques

 

Encara no està a la venda però ja es coneixen les especificacions del nou Volvo V40, una berlina de cinc portes, amb 4,37 metres de longitud.Es tracta d’un vehicle elegant, però amb trets esportius, figura aerodinàmica i una part posterior realment atractiva, amb una porta de maleter amb una àmplia superfície envidriada, grups òptics que perfilen el maleter cap amunt i doble tub d’escapament.Estarà disponible en quatre nivells d’equipament: Bàsic, Kinetic, Momentum i Summum. Com a elements comuns en totes les opcions, se n’especifiquen els set coixins de seguretat, la direcció assistida elèctrica, el control d’estabilitat, l’aire condicionat, el sistema de frenada automàtic ‘City Safety’, els fixadors Isofix per a cadiretes infantils i els recolzacaps actius.

Pel que fa a la capacitat del maleter, aquesta és de 335 litres.

 

Motor

El Volvo V40 està disponibles amb tres versions dièsel (115, 150 i 177 cavalls) i una a benzina (180 cavalls).

Els motors dièsel tenen consums que van dels 3,6 litres als 100 quilòmetres en circuit mixt als 4 litres i mig en la versió dièsel més potent

Pel que fa al motor a benzina, el consum mitjà se situa en els 6 litres als 100 quilòmetres en circuit combinat carretera /ciutat.

 

Seguretat

El paquet bàsic de seguretat inclou de sèrie coixí de seguretat frontal per al conductor i el passatger, coixins de seguretat davanters i posteriors, i laterals davanters.

Altres elements de la seguretat del vehicle, comú en tots els acabats, són l’assistència a la frenada d’emergència, l’alerta del cinturó de seguretat en totes les places, el bloquejament automàtic de les portes i els cinturons de seguretat amb pretensors pirotècnics.

Un altre dels ginys de seguretat del Volvo és el sistema City Safety, que actua eficientment a l’hora d’evitar col·lisions a baixa velocitat, especialment en situacions de congestió de trànsit en ciutat.

Per Redacció Tot Granollers / Redaccio ACPG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.