Motor: Toyota Aygo

Característiques

El Toyota Aygo és un vehicle utilitari, amb tres i cinc portes, apte per a quatre ocupants i amb una longitud de 3,43 metres. El nou Aygo presenta una imatge renovada, amb nou disseny del para-xocs, dels grups òptics i del capó.

Pel que fa a l’equipament de sèrie, un dels elements que ara, en aquesta versió, és comú tant en el model Live com en el City és el control d’estabilitat. Opcionalment, està disponible l’aire condicionat, el alçavidres elèctrics o el tancament centralitzat.

Es tracta d’un vehicle amb un comportament òptim i àgil en circulació per ciutat i que, a la vegada dóna un excel·lent rendiment en carretera.

Motor

Aquest turisme compta amb una única motorització de tres cilindres i 1.0 litres de cilindrada. Aquest propulsor compta amb una potència màxima de 68 cavalls, amb una velocitat punta de 157 km/h, una acceleració de 0 a 100 en 14,2 segons i un consum mixt de 4,3 litres als 100 quilòmetres.

El motor pot anar acoblat a una caixa de canvis manual de cinc relacions o automàtica.

Seguretat

Pel que fa als dispositius de segureta d’aquest vehicle japonès, hem de parlar dels 2 cinturons posteriors amb 3 punts d’ancoratge, el coixí de seguretat frontal per al conductor i per al passatger, el sistema antibloquejament de frens ABS, els cinturons davanters amb pretensor i limitador de força.

Elements com el control de tracció, la direcció amb assistència elèctrica EPS o la distribució electrònica de la força de frenada EBS, també són elements que trobem en tots els acabats.

Per Redacció Tot Granollers / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES