Motor: Skoda Favia

Característiques

L’Skoda Fabia és un utilitari, disponible amb carrosseria de cinc portes i familiar. Es tracta d’un vehicle homologat per a cinc ocupants, tot i que és amb quatre quan s’obtenen les majors cotes de confort.

D’atractiu disseny exterior -pot recordar un Mini-, a l’interior s’hi accedeix de manera confortable, gràcies a les quatre portes laterals que ofereixen una àmplia obertura.

A l’interior es gaudeix dels materials confortables i també d’una gran visibilitat, gràcies a l’àmplia superfície de vidre. Pel que fa a la capacitat del maleter, aquest espai permet encabir 315 litres, unes dimensions acceptables tenint en compte que es tracta d’un utilitari. Aquesta capacitat, però, pot augmentar plegant els seients posteriors, en una proporció de 60/40, de manera que la capacitat de càrrega es pot ampliar fins als gairebé 1.200 litres.

Alguns dels elements de confort que s’equipen en totes les versions són l’ordinador de viatge, seient del conductor ajustable, tancament centralitzat, alçavidres elèctrics davanters o comandament d’obertura a distància.

 

Motor

L’Skoda Fabia compta amb una àmplia gamma de propulsors. En benzina, tenim l’1.2 de 60 i 69 cavalls, l’1.2 TSi de 86 i 105 cavalls. En dièsel, les opcions són l’1.2 TDi de 75 cavalls i l’1.6 TDi de 75, 90 i 105 cavalls.

Totes les versions disposen d’una caixa manual de cinc relacions, tot i que el motor 1.2 TSi de 105 cavalls pot anar amb automàtic de doble embragatge i set velocitats.

 

Seguretat

En relació amb la seguretat, l’Skoda Fabia compta amb dos fixadors Isofix en els seients posteriors, cinturons posteriors de tres punts, coixins de seguretat frontals per al conductor i el passatger i laterals davanters.

S’hi afegeix l’antibloquejament de frens ABS i el control antipatinatge en retenció (MSR). Elements com l’assistent d’engegada en pendents o el control d’estabilitat ESP s’equipen de sèrie segons opció.

Per Redacció El Tot Granollers / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.