Motor: Fiat Panda

Característiques

El nou Panda substitueix el model que des de l’any 2004 comercialitzava Fiat.

La casa italiana posa a la venda aquest turisme de reduïdes dimensions, però amb cinc portes i cinc places, amb imatge renovada a l’exterior, amb nou equipament i gamma de motoritzacions.

En dimensions, el Fiat Panda medeix 265 centímetres de longitud, 164 centímetres d’amplada i 155 centímetres d’altura. Això vol dir, que el nou model és 11 centímetres més llarg i 6 centímetres més ample que el seu predecessor.

L’equipament de sèrie comú en tota la gamma inclou l’immobilitzador antirobatori electrònic, les finestres atèrmiques, el sistema de recirculació de l’aire a l’habitacle i bloquejament de l’aire exterior, espatller posterior abatible, consola central amb portagots, encenedor i cendrer extraïble i alçavidres elèctrics davanters i bloquejament de les portes elèctric.

Motor

1.2: Potència màxima 69 cv, Velocitat màxima 162 km/h, consum mixt: 4,9 litres als 100 quilòmetres. Acceleració 0 a 100: 13,4 segons.

1.3 Multijet – 16 vàlvules. Potència màxima 75 cv, velocitat màxima 165 km/h, consum mixt: 4,2 litres, acceleració de 0 a 100 en 13,1 segons

Altres motors destacats són, en benzina, el 0.9 TwinAir Turbo de 89 de 69 i 85 cavalls.

Totes les versions compten amb tracció davantera i van associats a una caixa de canvis manual, amb indicador de marxa recomanada per tal d’ajustar el consum a les condicions de conducció.

Seguretat

Alguns dels elements de la seguretat del vehicle són el coixí de seguretat del conductor, l’ABS amb sistema de distribució de frenada EBD, cinturons de seguretat posteriors, amb pretensor i limitadors de càrrega, els davanters.

Segons opcions, també cal afegir-hi el coixí de seguretat del passatger amb desactivació manual i els coixins de seguretat laterals.

El vehicle també pot incorporar recolzacaps posteriors entapissats regulables en altura o llums antiboira integrats en el para-xocs.

Per Redacció Tot Granollers / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.