Motivació per l’èxit

L’èxit és diferent per a tothom. Posem per apropar termes. Que considerem èxit el fet de marcar-nos una meta i arribar-hi. La motivació també és diferent per a cada persona, seguint en la mateixa línia posem que és l’energia que necessitem per arribar a la meta.

A punt llavors. Tenim una meta i energia per arribar-hi. Això que sembla una cosa molt senzilla descobrirem que no ho és. El primer pas és estar segur del que un vol. Encara que sembli estrany passa molt sovint que dirigir-nos cap a una meta després ens sembla que la meta hauria de ser una altra. També pot succeir que la motivació no sigui suficient o que la perdem pel camí.

Hi ha dreceres per aconseguir el que volem i també trucs però això no suposa que no haguem de fer el camí igualment. Només suposa que potser ho puguem fer alguna cosa més ràpid. És molt important si tenim la meta clara que no ens falti motivació per aconseguir-la.

Aquest serà el secret que ens ajudarà a aconseguir tot allò que volem. Només ens queda convertir la nostra meta final en unes quantes etapes i saber dosificar i recarregar aquesta motivació en cadascuna d’elles. Com si d’una carrera es tractés.

Per www.juanjuncosa.com / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES