Mostra fotogràfica de les campanyes solidàries de l’UdA

Fins al 28 de juny es pot visitar a la Universitat d’Andorra (UdA) l’exposició fotogràfica “Una mirada solidària. Voluntariat arreu del món a través d’UdA Solidària”. La mostra recull les instantànies més emblemàtiques preses durant les diverses campanyes de cooperació internacional i voluntariat en les quals ha participat UdA Solidària, ja sigui al Camerun, al Marroc o a Bolívia. Els autors de les fotografies són Inés Vilà, Carla Riestra i Miquel Viladrich.

Segons els organitzadors, els objectius de l’exposició són fer arribar a la societat la necessitat d’ajudar i cooperar amb els més necessitats, compartir mirades i experiències solidàries, i contribuir a la construcció d’una ciutadania que ajudi a construir un món més just, fomentant la cooperació.

La comissió UdA Solidària de la Universitat d’Andorra, creada durant el curs 2005-2006, treballa per fomentar la funció social, solidària i de cooperació de l’UdA a través de tasques de sensibilització i voluntariat. Vol promoure la participació de tota la comunitat universitària i canalitzar accions de cooperació per al desenvolupament i per a la defensa dels Drets Humans.

Més informació sobre UdA Solidària: http://www.uda.ad/index.php/ca/universitat/uda-solidaria.html

TOTES LES NOTÍCIES