Moreno signa el seu millor resultat en Copa d’Europa

Avui s’ha disputat a l’estació suïssa de Saint Moritz la primera prova de les dues previstes de la Copa d’Europa de supergegant. L’andorrana Cande Moreno ha assolit el seu millor resultat en la competició continental, amb la 12ª posició i 22 punts de Copa d’Europa.

Després de la seva actuació a Kvitfjell (Noruega), on va sumar un total de 10 punts en les dues curses disputades, avui ha signat una 12ª plaça que l’han reportat 22 punts més. D’aquesta manera, Moreno en té un total de 32 i se situa en la 47ª posició de la general provisional. L’any passat va acabar la competició 194ª amb 1 punt, el que deixa molt clara quina està sent la seva millora en aquesta temporada.

Quan havia finalitzat la seva baixada d’avui, Cande Moreno se situava ja en el top 10. Encara faltaven moltes esquiadores per córrer, ja que ella era el dorsal 27. Finalment, amb totes les esquiadores en meta, Moreno ha acabat 12ª amb un temps de 1.17.72, a menys d’un segon (0.99) de la guanyadora, la sueca Ida Dannewitz (1.16.73).

Demà es disputa un nou supergegant de Copa d’Europa a la mateixa estació.

Cande Moreno, esquiadora: “La veritat és que la pista estava molt bé i la neu estava molt bé. Havia nevat una mica per la nit, però l’han netejat perfectament. Era un traçat ràpid, la neu era ràpida també. A la part de dalt penso que podria haver-ho fet millor, he perdut una mica de línia en alguna porta cega, però després a la que he entrat al mur he tallat bé, anava molt bé de línia i estic molt contenta amb el resultat. És el meu millor resultat en Copa d’Europa i espero que demà vagi igual de bé, com a mínim”.

 

Vargas i Courrieu, a la Nor-Am Cup de Lake Louise

A Lake Louise (Canadà), Matías Vargas i Kevin Courrieu estan disputant des d’ahir a la nit (hora andorrana) les Nor-Am Cup. Ara tenen dues jornades d’entrenaments oficials de descens.

En el primer entrenament de descens, Vargas va fer el 20è temps amb 1.21.12, a 3.10 del més ràpid, el canadenc Cameron Alexander (1.18.02). Courrieu, per la seva part, va ser 25è amb 1.21.81, a 3.79.

Aquesta nit es disputa un segon entrenament oficial de descens. Els dies 11 i 12 seran les competicions Nor-Am de descens, i el 13 el supergegant.