Moreno, out al segon supergegant de Saint Moritz

Avui s’ha disputat a l’estació suïssa de Saint Moritz la segona prova de la Copa d’Europa de supergegant. Cande Moreno no ha pogut completar la cursa.

Cande Moreno sortia avui amb el dorsal XX en un traçat diferent al d’ahir. L’andorrana no podia superar una de les portes en perdre la línia, i quedava fora de cursa.

El dia anterior, Moreno havia estat 12ª i havia sumat 22 punts de Copa d’Europa. En la general de la competició té 32 punts.

Cande Moreno, esquiadora: “Avui el traçat girava molt més i he arribat una mica directa a una de les portes, m’he quedat tard i ja no he arribat a la següent. Són coses que passen. Tot i així, marxo de Saint Moritz amb un somriure i amb ganes del primer descens de Copa d’Europa (Val di Fassa, del 17 al 20 de desembre)”.

 

Vargas, 20è al segon entrenament de descens a Lake Louise

A Lake Louise (Canadà), Matías Vargas i Kevin Courrieu estan en la lluita per la Nor-Am Cup de descens. Ahir a la nit es va disputar la segona jornada d’entrenament.

Si en el primer entrenament, Vargas va fer el 20è temps, ahir l’esquiador andorrà va repetir resultat, amb la 20ª plaça, però en aquesta ocasió a 2.93 del guanyador, quan el dia anterior havia estat a 3.10. Vargas, ahir a la nit en la segona jornada, va marcar un crono de 1.19.89, a 2.93 del més ràpid, que en aquesta ocasió va ser el nord-americà Sam Morse amb 1.16.96. Per la seva part, Courrieu no va disputar aquesta segona jornada d’entrenament per precaució, tot i que avui a la nit (hora andorrana), sí està prevista la seva participació en la cursa.