Moreno i Pallàs, entre les millors als descensos FIS de Pila

Text i foto: FAE

Carmina Pallàs i Cande Moreno són a les curses FIS de velocitat de Pila, a Itàlia. Entre els entrenaments oficials d’ahir i les dues curses d’avui, han estat sempre entre les millors.

Avui s’han disputat dues curses FIS de descens. En una, Carmina Pallàs ha estat 11a amb 1.26.19, a 1.17 de la vencedora, la sueca Lin Ivarsson (1.25.02), mentre que Cande Moreno ha acabat 22a. En l’altre descens FIS, ha estat Moreno 8a classificada amb 1.26.24, a 1.03, mentre que Pallàs ha acabat 11a amb 1.26.34, a 1.13.

La vencedora en aquesta cursa ha estat la italiana Sara Dellantonio, amb 1.25.21.

Als entrenaments oficials d’ahir, Moreno i Pallàs van estar en el top5. En un d’ells, Moreno era 3a a 1.19 de la millor, la sueca Ivarsson, mentre que Pallàs acabava 5a a 1.33. En l’altre descens d’entrenament, Moreno va ser 5a a 1.84 de –també- Iversson, mentre que Pallàs no el va córrer.

Demà es disputen dos supergegants FIS a la mateixa estació.

 

Vargas i Rodríguez, al descens i la combinada de Copa d’Europa

Avui llarga jornada per a Matías Vargas i Joaquim Rodríguez amb dues cites de Copa d’Europa a l’estació italiana de Sarntal.

A la primera carrera, el descens de Copa d’Europa, Vargas ha finalitzat en la 85a posició amb 1.12.76, a 2.93 del vencedor, que ha estat el noruec Adrian Smiseth Sejersted amb 1.09.83. L’andorrà ha marcat 58.70 punts, sense confirmar la rebaixa d’ahir.

Semblant situació la de Rodríguez, que avui ha estat 101è amb 1.14.38, a 4.55 i amb 87.70 punts FIS, lluny de la seva marca d’ahir.

Després, s’ha disputat l’eslàlom que sumava la prova de la combinada. A la combinada, Vargas ha acabat 53è amb 1.51.94, a 6.26 del vencedor, que ha estat l’austríac Johannes Strolz (1.45.68), mentre que Rodríguez ha finalitzat 58è amb 1.58.45, a 12.77 d’Strolz.

Demà es disputa el supergegant d’aquesta Copa d’Europa a la mateixa estació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.