Moreno, 22a al primer entrenament de descens de la Copa d’Europa a l’Àliga

Text i foto FAE

Avui s’ha disputat la primera jornada de les finals de la Copa d’Europa d’esquí alpí a l’estació de Grandvalira-El Tarter a la pista Àliga.

La jornada que ha obert aquesta setmana de finals ha estat el descens femení, que ha viscut el seu primer entrenament oficial. En ell, Cande Moreno ha finalitzat en la 22a posició, amb un temps de 38.34, a 1.04 del millor temps, que ha estat per a l’austríaca Christina Ager, amb 37.30.

A l’entrenament oficial d’avui han participat 52 esquiadores.

 

Gutiérrez, 5a a l’eslàlom FIS d’Ofterschwang

Avui Mireia Gutiérrez ha disputat el primer dels dos eslàloms FIS programats a l’estació alemanya d’Ofterschwang. L’andorrana ha estat 5a.

Gutiérrez ha acabat en 5a posició amb un temps de 1.40.84,a 1.37 de la guanyadora, l’alemanya Maren Wiesler (1.39.47). Gutiérrez ha millorat en la segona mànega amb la tercera posició parcial que l’ha permès finalitzar 5a.

Roger Vidosa, tècnic: “La primera mànega no li surt bé. Esquia bé però va massa alta de línia per a un traçat tan recte. A la segona mànega ho ha corregit i fa un temps de mànega que li correspon més al seu nivell”.