Moreno, 19a al descens d’entrenament de la Copa d’Europa de Zauchensee

FAE, Foto: Oscar Rius /
lafotodelacursa.com

Les curses de velocitat continuen per a les corredores de la FAE. Si Carmina Pallàs era la setmana passada a la Copa del Món de Bad Kleinkirchheim, ara és el torn per a Cande Moreno, que arriba a la Copa d’Europa de l’estació austríaca de Zauchensee.
Avui s’ha celebrat un primer entrenament de descens d’aquesta Copa d’Europa. Moreno, amb el dorsal 47, ha marcat el 19è temps amb 1.09.06, a 1.62 del millor registre, que ha estat per a la sueca Lisa Hoernblad, amb 1.07.44.

A la cursa d’avui han participat 57 corredores.

Demà es disputa el supergegant de la Copa d’Europa a la mateixa estació. Demà passat dimecres se celebrarà un altre entrenament de descens, mentre que dijous i divendres hi haurà dos descensos d’aquesta cita europea.

 

Esteve, 47è al gegant de la Copa d’Europa de Kirchberg

L’estació austríaca de Kirchberg ha acollit avui un segon gegant de la Copa d’Europa amb Àxel Esteve i Joan Verdú.

Esteve, amb el dorsal 84, ha aconseguit classificar-se entre els 60 millors per a la segona mànega. Després de la segona mànega ha marcat el 47è lloc amb un crono total de 2.40.50, a 9.07 del vencedor, que ha estat l’italià Alex Hofer, amb 2.31.43.

Per la seva part, Joan Verdú no ha pogut finalitzar la primera mànega en caure a la part baixa en enganxar-se una mà amb una porta.
Max Tissot, tècnic: “Àxel ha aconseguit entrar en els 60 i classificar-se per a la segona mànega. Acaba el 47. No esquia malament però li falta energia en el revolt per crear més velocitat. És positiu perquè avui ha fet les dues mànegues”.
“En Joan anava bé, a la part baixa ha intentat deixar córrer molt els esquís però se li ha enganxat la mà a una porta i ha caigut”.