Moren dos esquiadors en accidents a Masella i Baqueira-Beret

Cap de setmana accidentat a les estacions d’esquí catalanes. Dos esquiadors han mort en sengles accidents a Masella i a Baqueira-Beret. Segons les informacions que han facilitat les respectives estacions, es dóna la circumstància que en tots dos casos les víctimes eren experts i tenien un bon nivell d’esquí.

Masella ha emès un breu comunicat en el qual informava de la mort d’un esquiador a les seves pistes, aquest divendres passat, i lamentava “profundament” l’accident, alhora que tramet el condol als seus familiars. Segons ha transcendit, l’aficionat, que anava equipat amb casc, va sortir de la pista Volta Maria, a la part alta de l’estació, i va patir un xoc que va resultar ser fatal malgrat que l’equip mèdic del complex es va desplaçar fins al lloc dels fets i el va intentar reanimar.

Al cap de poques hores, dissabte, un esquiador de 35 anys i veí de Bilbao també va patir un accident molt greu a les pistes de Baqueira-Beret. L’home va ser traslladat a l’hospital de Vielha però va acabar perdent la vida. El jove era membre del Club Deportivo de Lunada (Burgos), que ha destacat que era un esquiador expert ja que col·laborava en els cursets de l’entitat.

Accident greu a Port Ainé

D’altra banda, un jove de 29 anys va patir ferides greus aquest diumenge en xocar contra un canó de neu a l’estació de Port Ainé. L’accidentat va ser traslladat en helicòpter medicalitzat a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

TOTES LES NOTÍCIES