morabancEl Grup MoraBanc ha tancat el 2014 amb un creixement dels recursos del 9% fins als 7.283.944 €, xifra que confirma l’evolució positiva de l’entitat. Aquesta és una de les dades més destacades de la memòria del darrer any, segons ha informat el banc en un comunicat.

El benefici del grup ha estat de 40,2 milions d’euros, un xifra lleugerament inferior a la del 2013, que respon a la voluntat de reforçar la solidesa del banc, renunciant a part del benefici immediat, dins l’estratègia d’estabilitat i visió a llarg termini amb la qual treballa el grup bancari familiar MoraBanc.

Aquesta estratègia que aposta per la solidesa del grup, és visible en les ràtios de solvència (27,4 %) i de liquiditat (68,9 %) situades per sobre de la mitjana del sector. De fet, durant el 2014, la prestigiosa revista The Banker, del grup The Financial Times, situava MoraBanc com el 20è banc més sòlid del món* en el seu número de juliol, Top 1000 Banks, on publica els rànquings dels 1000 primers bancs del món.

L’agència internacional Fitch, per la seva banda, manté la valoració del banc amb un ràting A- a llarg termini, una qualificació confirmada el passat mes de març.

Una altra xifra positiva destacada del darrer any és la pujada de la inversió creditícia de MoraBanc que va arribar a 1.077.883 €, un 15 % més elevada que la efectuada al 2013. El nombre d’empleats ha experimentat també un increment i ha passat dels 338 als 368.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada