MoraBanc obre mercat a l’Orient Mitjà amb l’obertura d’una oficina al centre financer de Dubai

MoraBanc ha obert una oficina de representació al centre financer de Dubai que ha estat recentment inaugurada en un acte que va comptar amb la presència del president del grup, Francesc Mora, membres del consell d’administració i representants de la societat local.

Amb l’autorització de la Dubai Financial Services Authority (DFSA), MoraBanc és el primer grup financer andorrà que obre mercat a l’Orient Mitjà. Tot i que l’activitat a Andorra segueix sent la seva prioritat, el banc treballa amb una estratègia d’expansió internacional controlada, en places seleccionades que presentin unes destacades expectatives de creixement i un atractiu potencial de negoci.

La nova oficina de MoraBanc es troba a la torre I de l’Al Fattan Currency House del Dubai Internacional Financial Center, el principal centre de negoci de la ciutat. Emmanuel Carpentier és el CEO de MoraBanc Middle East, una línia de negoci que depèn de l’àrea internacional de MoraBanc Private Banking.

Carpentier té més de 35 anys d’experiència en el món financer internacional, dels quals 11 a Dubai. Anteriorment, ha estat en països com Hong Kong, Japó, Turquia o Sri Lanka pel banc Indosuez.

Dubai és avui una ciutat cosmopolita, que ha anat creixent fins a esdevenir un centre de negocis i cultural de primer nivell a l’Orient Mitjà i la regió del Golf Pèrsic. Actualment representa una de les zones amb major activitat econòmica del món i un enclavament estratègic amb grans possibilitats de negoci.

Aquesta oficina de representació a Dubai s’afegeix a les gestores de patrimonis que l’entitat té a Zuric, Miami, a l’assessoria financera a l’Uruguai i al broker dealer a Miami.

TOTES LES NOTÍCIES