Mor un ciclista de 35 anys en un accident a la carretera de la Rabassa

Un ciclista de 35 anys ha perdut la vida aquest dimarts a la tarda a la carretera de la Rabassa, segons ha informat el cap de guàrdia de l’Hospital Nostra Senyora de Mertixell. Els fets han passat al voltant de les 19.30 hores quan aparentment s’hauria accidentat tot sol al quilòmetre 7,5. Segons la Policia, el ciclista circulava en sentit baixada i en un revolt ha perdut el control i ha caigut per causes que s’estan investigant.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat els Bombers, que han fet una primera evacuació en ambulància fins al camp de tir, i un equip del SUM, que s’ha desplaçat en helicòpter, ha intentat reanimar-lo sense èxit. L’home, resident argentí de 35 anys, ha mort a causa dels politraumatismes que patia, un d’ells cranial. Segons fonts del centre hospitalari, l’accidentat anava indocumentat i només portava un mòbil, amb targeta andorrana, per la qual cosa s’ha pogut constatar que era del país.

Des del Cos de Bombers han informat que l’home hauria mort just abans d’arribar a l’Hospital, mentre era traslladat en helicòpter. Segons les mateixes fonts, l’avís l’ha donat un turista que circulava darrere seu. Quan els Bombers han arribat al lloc dels fets, l’home, que hauria topat contra la barana i que no portava casc, estava semiinconscient, i presentava politraumatismes, neumotórax i hemorràgies internes. Tot i que el metge l’ha aconseguit estabilitzar, l’home hauria mort durant el trasllat cap al centre hospitalari.

1 comentari

  1. Referent a la noticia de l’accident del ciclista, només fer-vos una puntualització, el SUM ha arribat amb la seva ambulacia i despres s’ha activat l’helicópter vist la gravetat de les ferides. A l’helicópter han anat dos bombers, el metge i l’infermer, realitzant les maniobres de reanimació cardio pulmonar.
    Una llàstima de servei

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES